Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunțul Jandarmeriei după ce doi dealeri din București au fost săltați în timp ce vindeau droguri la Festivalul Sunwaves

droguri

Doi bărbaţi din Bucureşti au fost prinşi de Poliţia Locală din Constanţa în timp ce vindeau droguri în zona Festivalului Sunwaves din Mamaia, conform news.ro.

Iată anunțul Primăriei Constanța

Primăria Constanţa a anunţat printr-un comunicat de presă, că poliţiştii locali au au depistat în zona Summerland, Festivalul Sunwaves, doi bărbaţi din Bucureşti, care ofereau spre vânzare substanţe de mare risc unui bărbat şi unei femei.
“Drogurile de mare risc ce erau oferite spre vânzare erau ascunse/depozitate într-un autoturism marca Volkswagen Passat.Persoanele au fost interceptate, legitimate şi conduse la sediul DGPL Constanţa pentru întocmirea actelor procedurale necesare înaintării dosarului instituţiei abilitate pentru luarea măsurilor legale”, a transmis Primăria Constanţa.
Jandarmeria Constanţa anunţase vineri, că 22 de persoane care doreau să intre la festivaluri care au loc în această perioadă pe litoral au fost depistate cu droguri asupra lor.
În minivacanţa de 1 Mai, pe litoral au loc mai multe evenimente muzicale, printre care festivalul Beach, Please, care se desfăşoară la Costineşti şi Sunwaves, festivalul de muzică electronică din Mamaia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.