Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunțul premierului Marcel Ciolacu despre o alianță electorală cu PNL /VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
ciuca ciolacu ciuca

Premierul Marcel Ciolacu a declarat duminică, despre o posibilă alianţă PSD-PNL la alegerile din 2024, că dacă sunt credibili, e posibil să ajungă la o alianţă, dacă nu sunt, atunci vor vedea după alegeri dacă mai fac o coaliţie sau nu.

Șeful Exacutivului a precizat că între cele două partide nu este o coaliţie „nici că PSD-ul se iubeşte cu PNL-ul, nici că PNL-ul se iubeşte cu PSD-ul”.

Întrebat dacă va face alianță electorală cu PNL, premierul a răspuns:

„Nu ştiu, vom vedea. În acest moment, este o coaliţie decisă la un moment dat de Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă şi cred că am arătat că suntem doi oameni responsabili şi nu e o coaliţie nici pentru PSD, nici pentru PNL. Nu e o coaliţie nici că PSD-ul se iubeşte cu PNL-ul, nici că PNL-ul se iubeşte cu PSD. A fost o coaliţie înr-un moment foarte dificil al României, a fost o coaliţie pentru România”.

El a continuat: „Dacă vom reuşi să ne ridicăm la aşteptările românilor şi venim în faţa românilor cu un program de ţară coerent, cu o perspectivă cel puţin pentru următorii 4 ani, şi vedem că românii au încredere în noi (..) Dacă suntem credibili, e posibil să ajungem la o alianţă, dacă nu suntem, atunci vom vedea după alegeri dacă mai facem o coaliţie sau nu”, a spus el.

Despre liste comune PSD-PNL, la alegerile europarlamentare, Ciolacu a precizat că nu au avut o discuţie aplicată, precizând, totodată, că în faţa colegilor lui din partid va răspunde pentru aceste alegeri, fiind primele şi cele mai importante.

„Sunt părerile împărţite şi în interiorul PSD şi în interiorul PNL (...) Eu în faţa colegilor mei din PSD voi răspunde pentru alegerile europarlamentare. După ele, sunt ferm convins că ne vom strânge şi vom lua o decizie”, a mai arătat Ciolacu, precizând că nu este luată nicio decizie în privinţa unei alianţe.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.