Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunțul serii: Diana Şoşoacă se duce peste Arafat!

SOS Romania
Diana Sosoaca

Senatorul Diana Şoşoacă, preşedintele S.O.S. România, a anunţat în această seară la Realitatea TV că mâine, joi, se va duce în audiență la Raed Arafat şi că speră că acesta va avea curajul să dea ochii cu ea. „Nu înțeleg cum de Arafat nu este suspendat din funcție”, a comentat Diana Șoșoacă situația, ea solicitând de altfel demiterea acestuia imediat după explozia de la Crevedia și intervenția defectuoasă a echipelor de salvare la ordinul lui Raed Arafat, intervenție care a dus la rănirea a zeci de pompieri.

După episodul cu primarul din Crevedia care a fugit de Diana Șoșoacă pe geamul instituției ca să nu trebuiască să îi răspundă la întrebări, vizita Dianei Șoșoacă la biroul lui Raed Arafat va face cu siguranță senzație, mai ales că totul este transmis live, iar întâlnirile ei contondente cu diverși oficiali români devin virale.

Astăzi, președintele S.O.S. România a depus mai multe informații la Parchetul Militar și la Parchetul General cu privire la explozia de la Crevedia, date pe care le-a cules de la fața locului și le-a primit de la cei implicați în evenimente, și a intervenit și la Electrica pentru a fi repornit curentul electric în partea de comună care este la distanță de locul exploziei, pentru că, spune Diana Șoșoacă, oamenii din Crevedia nu au curent de câteva zile și li se strică mâncarea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.