Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunțul STB - Mijloacele de transport în comun care vor circula în noaptea de Înviere

Societatea de Transport Bucuresti
STB sigla

În noaptea de Înviere, tramvaiele liniei 41 vor circula la un interval de 35 de minute, iar tramvaiele liniei 1/10 vor funcționa după programul perioadei de noapte, a decis Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI).

Totodată, în perioada Sărbătorilor Pascale, programul de circulație al tuturor liniilor revine la normal. Astfel, intervalul de succedare între două vehicule consecutive va fi mai mic, așa cum era înaintea măsurilor de limitare a circulație pe raza administrativă a Capitalei.

Pe de altă parte, începând cu data de 04.05.2021, odată cu reluarea cursurilor la învățământul preuniversitar, linia 327 își va relua activitatea între terminalele „Școala 127 – Școala 141”.

În plus, linia regională R459 va circula pe un traseu modificat în zona stației de metrou „Aurel Vlaicu”, și anume schimbând sensul de parcurs al autobuzelor, pentru a evita întârzierile în trafic. Astfel, de la intersecția Bd. Pipera cu Șos. București Nord, autobuzele care vin dinspre Tunari vor circula pe Șos. București Nord, Șos. Petricani, Bd. Dimitrie Pompeiu, Str. Gara Herăstrău, Șos. Fabrica de Glucoză, Calea Floreasca, terminal „Aurel Vlaicu”, cu întoarcere pe Șos. Pipera, Bd. Pipera și apoi traseul de bază.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.