Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunțul SURPRIZĂ făcut de Poliție după ce un bancomat a fost SPART la Vrancea

pixabay
boom

Anunț surpriză făcut de Poliția din Vrancea, unde un bacomat a fost spart noaptea trecută. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea au anunţat că, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că din bancomatul distrus în cursul nopţii în comuna Păuneşti nu au fost sustrase sume de bani.

Iniţial, IPJ a informat că din bancomat ar fi fost scoşi bani, conform Agerpres.

Citește și: Traian Băsescu INTRĂ TARE în scandalul fraudelor electorale: E clar că ceva este în neregulă în procesul de numărare

Poliţiştii au demarat, duminică, o anchetă după ce bancomatul din incinta sucursalei unei unităţi bancare din comuna Păuneşti a fost distrus, au informat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, în jurul orei 4,00, IPJ Vrancea a fost sesizat, prin SNUAU 112, despre faptul că, în comuna Păuneşti, bancomatul din incinta sucursalei unei unităţi bancare prezintă urme de distrugere.

"Poliţiştii ajunşi la scurt timp la faţa locului au constatat faptul că persoane necunoscute ar fi forţat mecanic fanta de eliberare a bancnotelor de la acest bancomat. Din primele cercetări, o parte a bancomatului a fost distrusă, iar din interior ar fi fost sustrasă o sumă de bani, urmând a fi stabilită de către reprezentanţii unităţii bancare. Poliţiştii au instituit filtre şi efectuează cercetări, în vederea stabilirii identităţii şi depistării persoanelor implicate", au transmis reprezentanţii IPJ Vrancea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.