Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunțul unui oficial din Guvern: Sunt cel puțin 4 acte normative în ședință care rezolvă din revendicările protestatarilor

Inquam Photos/ Octav Ganea
sedinta guvern ciolacu

Secretarul general adjunct al Guvernului, Adrian Ţuţuianu, a explicat joi care sunt actele normative care vor fi luate în ședința de Guvern pentru a soluționa o parte din problemele reclamate de fermieri și transportatori.

Acesta a spus că proiectele de acte normative se află la ministerele de resort pentru avizare și că urmează să fie adoptate în ședința de Guvern.

„Toate actele normative sunt în proces de avizare la ministerele de resort. Sunt cel puțin patru acte normative importante care rezolvă o parte importantă a revendicărilor, respectiv OUG pentru completarea unor acte normative în domneiul transportului rutier, se modifică Ordonanța 43/1997 privind regimul drumurilor, este OUG pentru stabilirea unor măsuri de sprijin cu caracter temporar destinată producătorilor agricoli în scopul gestionării efectelor fenomenului de secetă de anul trecut și o Ordonanță de Guvern privind instituirea unei scheme de ajutor de stat, de sprijinirea întreprinderilor care desfășoară activitatea în domeniul producției primare de produse agricole vegetale ca urmare a agresiunii Rusiei împotriva Ucrainei.

Imediat ce procesul de avizare va fi finalizat va fi întrunit Guvernul în plen și se vor lua aceste măsuri”, a declarat Țuțuinanu într-o intervenție la postul B1.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.