Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunțul tehnicianului Juan Carlos Unzue, fostul antrenor al Barcelonei - Suferă de scleroză laterală amiotrofică

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal

Tehnicianul Juan Carlos Unzue, fost antrenor second la FC Barcelona, a anunţat că suferă de scleroză lateral amiotrofică, informează sport.es. Diagnosticul i-a fost confirmat antrenorului în februarie şi presa scrie de o speranţă de viaţă de patru ani, potrivit news.ro.

Citește și: Pleacă DUBA POLIŢIEI după fostul colonel SRI Daniel Dragomir - CAB l-a condamnat definitiv la 3 ani şi 10 luni cu EXECUTARE pentru TRAFIC şi spălare de bani

“Vreau doar să vă spun că am scleroză laterală amiotrofică. Mi-a afectat extremităţile, braţele, mâinile şi picioarele. Este o boală pentru care nu există vindecare şi nici tratament, cu excepţia unor pastille care la majoritatea pacienţilor ajută la încetinirea progresului bolii”, a spus Unzue într-o conferinţă de presă.

Citește și: ZIUA CEA MAI LUNGĂ pentru ex-colonelul SRI Daniel Dragomir - Curtea de Apel ATÂRNĂ între condamnarea sau achitarea acestuia

“Am două motive pentru care spun asta acum şi astfel. Majoritatea prietenilor şi cunoscuţilor cărora un le-am putut mărturisi starea mea de sănătate din cauza situaţiei actuale pot afla de la radio sau televizor şi pot fi mai liniştiţi.

Îi asigur pe toţi cei care mă cunosc că sunt bine, sunt puternic psihic şi mă simt privilegiat de cee ace mi-a oferit viaţa până acum. Al doilea motiv este să vă spun că obiectivul meu nu mai este să antrenez orice echipă.

Citește și: Mario Iorgulescu, cercetat pentru omor, 'FUGAR' cu ACTE în REGULĂ - CAB stabilește definitiv arestarea acestuia în lipsă

Voi semna pentru o echipă modestă, dar cu multă dăruire, cea a pacienţilor cu scleroză lateral amiotrofică. Suntem aproximativ 4.000 în această ţară şi din nefericire piaţa de transferuri este foarte activă”, a adăugat tehnicianul.

El a precizat că este dispus să participe la orice studiu legat de boala sa. “Există vreo două. Sunt dispus să fac parte din oricare”.

Juan Carlos Unzue, în vârstă de 53 de ani, aantrenat ultima data echipa Girona, anul trecut. El a fost antrenor second la FC Barcelona în perioada 2014-2017.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.