Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apă cu spumă, într-o fântână arteziană din centrul Ploieştiului -Şi anul trecut persoane necunoscute au contaminat mai multe arteziene cu substanţe care produc

fantana arteziana satu mare

Persoane neidentificate au turnat o substanţă care produce spumă în apa unei fântâni arteziene situată în centrul municipiului Ploieşti, în apropiere de sediul Primăriei. Nu este prima dată când un astfel de incident are loc la Ploieşti. În vara anului trecut, în mai multe fântâni arteziene din oraş a fost turnat detergent, potrivit news.ro.

Informaţia privind vandalizarea uneia dintre fântânile arteziene din centrul oraşului Ploieşti a fost făcută publică, marţi, de societatea care se ocupă de întreţinerea domeniului public, SC Servicii de Gospodărire Urbană SRL, firmă al cărei acţionar este Consiliul Local Ploieşti.
”Prin eforturi susţinute, angajaţii societăţii noastre continuă activităţile de întreţinere a fântânilor arteziene din oraş, în scopul de a asigura buna funcţionare a acestora şi a oferi publicului un spectacol nocturn deosebit. Din păcate, în detrimentul numeroaselor noastre apeluri la civism, încă există persoane lipsite de bun simţ, care vandalizează aceste obiective, chiar şi la scurt timp după repararea lor”, au transmis reprezentanţii firmei.
Aceştia le solicită celor care constată astfel de acte de vandalism să sune la numerele de telefon ale Dispeceratului RASP(0244/984) şi Poliţiei Locale (0244/954).
Şi în vara anului trecut, persoane necunoscute au turnat, cel mai probabil, detergent în mai multe fântâni arteziene din Ploieşti.
De altfel, autorităţile din acest oraş se confruntă frecvent cu acte de vandalism, în diverse zone ale municipiului fiind distruse locuri de joacă sau mobilierul din parcuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.