Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apar noi informații în cazul morții lui Răzvan Ciobanu! La ce viteză s-au declanșat airbag-urile mașinii / SURSE

Click
Razvan Ciobanu

Apar noi informații în cazul morții lui Răzvan Ciobanu! Expertiza preliminară a mașinii conduse de Răzvan Ciobanu arată că airbag-urile s-au deschis la 126 de kilometri pe oră, aceasta fiind viteza în momentul impactului.

Surse judiciare au declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX, că expertiza preliminară arată ca în momentul în care s-au deschis airbag-urile mașina condusă de creatorul de modă Răzvan Ciobanu circula cu o viteză de 126 de kilometri pe oră.

Acest lucru înseamnă că este posibil ca înainte de impact șoferul să fi condus cu o viteză mai mare. Aceleași surse au precizat că în istoricul înregistrat de computerul de bord se vede că bolidul a circulat și cu 250 de kilometri pe oră.

Anchetatorii iau în calcul ca aceasta să fi fost viteza cu care s-a circulat pe autostradă și exclud, momentan, că aceasta ar fi fost viteza din momentele anterioare accidentului.

Antena 3 anunța joi că airbag-urile mașinii s-au declanșat la 160 km/h.

Ieri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au anunțat că moartea lui Răzvan Ciobanu a fost una violentă, el suferind o ruptură de aortă cu hemoragie internă, ruptură pulmonară, hepatică şi de coloană toracală. În urma accidentului, Ciobanu a fost proiectat în afara autovehiculului, cu faţa în jos, poziţia sa fiind schimbată de către medicii SMURD pentru aplicarea procedurilor specifice.

Tudorel Toader surprinde cu un nou mesaj pe Facebook: 'PS - mesajele nu vor fi șterse'. Ce dezvăluiri va face fostul ministru al Justiției

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţă, după ce maşina pe care o conducea pe DJ 226, între localităţile Năvodari şi Săcele, a părăsit carosabilul şi a intrat în mai mulţi copaci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.