Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apar noile Dacii. Ce facelift primesc

enational.ro
dacia masina

Noile modele Dacia, Logan si Sandero,  vor intra in productie saptamana viitoare, anunta Yves Caracatzanis, CEO Automobile Dacia.

Este vorba de un facelift al respectivelor modele, deja prezentat la Salonul Auto de la Paris, dar, pe langa modificarile estetice, apar si noutati tehnice – un motor nou si transmisii automate.

“Deja la Mioveni se asambleaza modelele de preserie in acest moment. Noul Duster cu transmisie automata va veni, insa, in primul semestru al anului viitor. Europa vrea acum smart-buy, pentru ca nu mai este in criza, cand erau cautate masinile low-cost. Din acest motiv Dacia are acum o cota de piata in crestere, de 2,8% in acest an, fata de 2,5% anul trecut si ne adaptam din mers, motiv pentru care lansam si Duster, cu transmisie EDC.”, a mai precizat Caracatzanis.

dacii Apar noile Dacii facelift!

In prezent, la nivel european, Dacia Duster este al doilea cel mai bine vandut model din clasa compact, iar Sandero se afla pe locul trei. Pana in luna august, uzina din Mioveni a produs, pentru piata autohtona, 21.000 de automobile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.