Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apare cartea lui Hillary Clinton: Ce DEZVĂLUIRI face despre Donald Trump

cnn.com
trump clinton

Hillary Clinton, fosta candidată democrată la alegerile prezidenţiale din Statele Unite ale Americii din 2016, l-a caracterizat pe contracandidatul său republican Donald Trump drept ''un tip murdar'', în cartea sa care va apărea pe 12 septembrie în SUA, relatează miercuri AFP.

În carte, intitulată ''What Happened'', din care canalul MSNBC a publicat miercuri două scurte extrase, Hillary Clinton povesteşte că, atunci când Trump s-a aşezat în spatele ei, în timpul unei dezbateri anul trecut în campania electorală, simţea cum i se face pielea de găină, scrie agerpres.ro.

Citește și: S-a aflat! De ce a plecat, de fapt, Laura Teodoru de la Digi 24

''Ne aflam pe o scenă mică şi mă urmărea oriunde mergeam, mă privea fix, se strâmba. Era incredibil de jenant'', scrie Hillary Clinton în cartea sa. ''Mi se făcuse pielea de găină'', a continuat ea, după care descrie sentimentele prin care trecea.

''Ce-aţi fi făcut în locul meu? Aţi fi rămas calmi, surâzători, ca şi cum el n-ar fi muşcat constant din spaţiul vostru? Sau v-aţi fi întors ca să-l priviţi în ochi şi să-i spuneţi, sus şi tare: 'Înapoi, tip murdar, pleacă. Ştiu că adori să intimidezi femeile, dar nu şi pe mine, aşa că înapoi' '', scrie fost candidată democrată.

Citește și: Detalii interesante! Care ar fi ADEVĂRATUL MOTIV al vizitei lui Macron în România – bulgarii au intrat deja în horă

AFP notează că acestea sunt primele pagini din cartea pe care Hillary Clinton a scris-o în ultimele luni, pentru a povesti, potrivit ei, din interior despre eşecul său din campania prezidenţială, precum şi despre motivele pentru care ea crede că a pierdut, în special presupusele ingerinţe ale Rusiei.

Hillary Clinton recunoaşte în cartea sa că a înşelat speranţele a milioane de persoane. ''Am eşuat. Şi am să trăiesc cu aceasta toată viaţa mea'', a mai spus fosta candidată democrată.

Citește și: Victor Ponta DIVULGĂ TOT! Căror COLOȘI a vrut să le vândă TAROM .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.