Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apare un nou centru comercial lângă București: Gigantul românesc care are în plan să se lupte cu retailerii din Occident

Colliers
hypermarket cumparaturi carucior

În câteva luni, în zona Militari - Chiajna, în apropierea Bucureștiului, va fi inaugurat un nou magazin de mari dimensiuni. Investiția în acest proiect se estimează la aproximativ 10 milioane de euro.

În curând se va deschide A1 Shopping Center, un proiect de retail în valoare de aproximativ 10 milioane de euro dezvoltat de compania Danubiu Enterprises. Situat în vestul Bucureștiului, în zona Militari - Chiajna, acest nou centru comercial va aduce o gamă variată de produse și servicii în apropierea Capitalei. Mai mult decât atât, va genera sute de locuri de muncă pentru rezidenții din zonă și din împrejurimi, conform Playtech.ro.

Planificat să fie inaugurat în anul 2025, A1 Shopping Center va demara lucrările de construcție în trimestrul al doilea al acestui an. Proiectul va fi amplasat pe o suprafață de 67.000 de metri pătrați, la doar 50 de metri distanță de Autostrada A1.

A1 Shopping Center va fi un centru comercial de tip angro, oferind spații moderne de vânzare și servicii pentru retaileri cash & carry, precum și o zonă de food court. De asemenea, va dispune de ample facilități de parcare și o zonă special dedicată autoturismelor de tip dubă.

„Inițial, acest proiect trebuia să fie compus dintr-un strip mall dedicat retailerilor clasici, al căror public-țintă este reprezentat de consumatorii finali, alături de un hotel de 3 stele, ce trebuia să acopere cererea destul de ridicată pentru călătorii de afaceri din vestul Capitalei.

Ulterior, însă, în urma analizei aplicate, în timp, a nevoilor pieței, am realizat că zona respectivă a Bucureștiului ar fi mai bine deservită de un proiect conceput pentru retaileri de tip angro și cash & carry, care vin să răspundă variatelor nevoi ale proprietarilor de magazine mici și medii din toată țara”, a declarat, Maria Iancu, Director Dezvoltare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.