Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apare un nou certificat verde în Europa. Va fi similar cu cel din timpul pandemiei de Covid-19

Twitter
certificat verde

Organizația Mondială a Sănătății și Uniunea Europeană au semnat un parteneriat istoric în ceea ce privește implementarea unui nou sistem de control al mobilității la nivel global, similar cu cel al certificatului verde din pandemia de coronavirus, informează Bugetul.

Marți, Organizația Mondială a Sănătății și Uniunea Europeană au anunțat că au semnat un parteneriat istoric prin care la nivel global va fi implementat un sistem, preluat după modelul certificatului verde, pentru „facilitarea libertății la nivel global de circulație”.

Comisia Europeană anunță certificatul verde

„În iunie 2023, OMS va prelua sistemul UE de certificare digitale privind COVID-19 pentru a institui un sistem global care va contribui la facilitarea mobilității globale și la protejarea cetățenilor din întreaga lume de amenințările actuale și viitoare la adresa sănătății. Acesta este primul element constituit al Rețelei mondiale de certificare a sănătății digitale, care va dezvolta o gamă largă de produse digitale pentru a asigura o sănătate mai bună pentru toți”, potrivit Comisiei Europene.

Faptul că se instituie o astfel de tehnologie este o problemă în sine. Aceștia au spus că în primă fază va fi folosit pentru a dovedi o anumită formă de vaccinare, după care, citez „certificat de vaccinare”, după care va fi folosit pentru un fel de dosar al pacientului, adică, toate datele sale persoanele, individuale, vor fi accesate”, a spus europarlamentarul la Antena 3 CNN.

Europarlamentarul a detaliat pe pagina personala de Facebook:

Breaking News: Se pun bazele tiraniei globale! Comisia Europeană a semnat cu OMS ca Certificatul Verde să fie folosit pentru a "facilita mobilitatea globală"

Comisia Europeană, prin comisara pe sănătate Stella Kyriakides, și Organizația Mondială a Sănătății (OMS), prin Tedros Adhanom Ghebreyesus, au anunțat pe data de 05.06.2023 lansarea unui "parteneriat" prin care OMS va prelua Certificatul Verde Digital, folosit de UE pe durata pandemiei COVID-19, "pentru a stabili un sistem global care va ajuta la facilitarea mobilității globale", au anunțat cele două organizații.

"Cu alte cuvinte, dacă Certificatul Verde, sub pretextul «facilitării libertății de circulație», a fost folosit pentru încălcarea drepturilor și libertăților în UE, precum și pentru constrângerea oamenilor să se injecteze cu un produs medical ce pentru mulți a avut și are efecte negative grave, acum acest sistem abuziv va fi implementat la nivel planetar. Am atras atenția încă din 2021 că aici se va ajunge cu acest Certificat Verde, dar unii au spus că exagerez. Acum se pot convinge singuri că scopul abuzurilor statului din perioada pandemiei COVID nu a fost să oprească răspândirea virusului ci să controleze oamenii", a explicat europarlamentarul Cristian Terheș.

Inițiativa aceasta "urmează acordului din 2 decembrie 2022", semnat tot de cei doi, când, pe baza EU Global Health Strategy și WHO Member States Global Strategy on Digital Health, s-a agreat "sporirea cooperări strategice în problemele globale de sănătate" dintre cele două entități, arată Comisia Europeană în comunicatul de presă.

Pe lângă "facilitarea libertății de circulație globală", scopul preluării de către OSM a acestui sistem european este de a fi utilizat și în alte cazuri, cum ar fi "Certificatul internațional de vaccinare" sau fișa de pacient globală, se mai arată în comunicatul Comisiei Europene.

"Am văzut ce s-a întâmplat în UE cu implementarea acestui sistem tiranic a Certificatului Verde. Acum vor să-l implementeze la nivel global. Toate partidele care au susținut Certificatul Verde începând cu 2021 trebuie expulzate de oameni prin vot din toate funcțiile publice pentru că e clar că nu au ca prioritate interesul cetățenilor", a concluzionat Terheș.

Comunicatul Comisiei Europene poate fi găsit aici:

https://ec.europa.eu/com.../presscorner/detail/en/ip_23_3043/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.