Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apare un nou partid: Cosette Chichirău lansează 'Curaj pentru România'

pulsuliesean.ro
Cosette Chichirau

Deputata Cosette Chichirău, care a demisionat în urmă cu două luni din USR, a anunţat luni înfiinţarea partidului ”Curaj pentru România”, explicând că este nevoie de "o opţiune politică sănătoasă".

Cosette Chichirău a scris pe Facebook că partidul Curaj pentru România face înscrieri în toate judeţele României şi în Bucuresti. Ea a declarat că noul partid va fi diferit de celelalte formaţiuni şi că vor exista criterii serioase pentru selecţia candidaţilor, vor fi impuse limite de mandate pentru primari şi parlamentari şi vor fi promovate 50 la sută femei pe locurile eligibile.

Consilierul Iulian Huşanu şi-a dat demisia din USR şi a anunţat că se va alătura partidului deputatei Cosette Chichirău. Cel mai probabil, Cosette Chichirău va candida la Primăria Iaşi.

"De ce un alt partid? Pentru că te-ai săturat de candidaţi slabi, de impostură şi promisiuni încălcate. Pentru că între incompetenţa guvernanţilor şi haosul opoziţiei, ai nevoie de o opţiune politică sănătoasă. Pentru că vrei un partid asumat, organizat şi responsabil. Pentru că vrei să-ţi aduci aminte de ce iubeşti România. Curaj pentru România înseamnă curajul să fim o naţiune puternică. Să fim europeni nu înseamnă că nu mai suntem români sau francezi sau germani. Înseamnă că participăm cu propria spiritualitate şi cultură, cu valoarea muncii noastre la un efort comun de construire a unei civilizaţii bazate pe valori, principii şi reguli", a precizat Cosette Chichirău.

Deputata de Iaşi şi-a anunţat demisia din USR în 4 septembrie, ea afirmând că „mişcarea reformistă a generaţiei noastre trebuie continuată şi revigorată~, iar la USR ”motorul e cam gripat şi nu mai trage”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.