Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apariţie demenţială a Elenei Băsescu: Cine a dat-o de gol pe fata fostului preşedinte / FOTO

Elena Basescu

Apariţie demenţială a Elenei Băsescu. Fata fostului preşedinte a lăsat cu gura căscată pe toată lumea la nunta de la Chişinău a lui Dorin Chirtoacă. Schimbarea mezinei lui Traian Băsescu e extrem de vizibilă. EBA şi-a revenit după cele două naşteri. Aceasta a fost dată însă de gol.

Citeşte şi: Mesajul incredibil al soției lui Dan Condrea: Ce a postat pe Facebook Uliana Ochinciuc

Un medic estetician a dezvăluit motivul schimbării radicale. Doctorul Marian Simion a dezvăluit câte operaţii estetice şi-a făcut Elena Băsescu. Medicul susţine că toate intervenţiile sunt reuşite.

"Întâi de toate, sunt tratamente estetice reuşite. În primul rând, la nivelul buzelor cu acid hialuronic. Şi la pomeţi se observă o schimbare, sunt bine augumentaţi, poate să fie un acid hialurionic cu o consistenţă mai mare. Rezistă în jur de şase-şapte luni şi se poate interveni din nou. La nivelul frunţii este vorba despre toxină botulinică pentru relaxarea ridurilor, o procedură absolut normală, obişnuită şi se face tot în jur de şase luni. Cred că este o intervenţie la nas, este o intervenţie reuşită. Şi mai are şi microdermoabraziunea. Când vrea persoana, renunţă la tratamentele injectabile, iar pielea revine la normal, evident puţin îmbătrânită. La intervenţiile chirurgicale trebuie avută grijă, dar cele injectabile sunt minim invazive", a spus medicul pentru Antena Stars.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.