Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

APEL DISPERAT! 'Nu mai avem echipamente de protecţie, facem un apel disperat la oricine poate ajuta', spune directorul DGASPC Giurgiu

smartreview
masti chirurgicale protectie

Directorul general al DGASPC Giurgiu, Cătălin Lupu, afirmă că instituţia nu mai are stocuri de echipamente de protecţie şi, în condiţiile în care nu a găsit astfel de materiale la furnizori, face "un apel disperat" către autorităţi, ONG-uri şi către oricine poate ajuta pentru asigurarea echipamentelor de protecţie pentru angajaţii şi beneficiarii din cadrul centrelor de îngrijire instituţionalizate din judeţ, potrivit Agerpres.

"În cadrul DGASPC Giurgiu avem aproximativ o mie de angajaţi şi şase sute de beneficiari, copii şi adulţi cu nevoi speciale.

Căutăm firme pentru achiziţionarea de echipamente de protecţie, măşti, mănuşi, combinezoane şi, din păcate, nu găsim furnizori, facem un apel disperat atât către ONG-uri şi către oricine ne poate sprijini în acest demers.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Germania a confirmat 4.764 de cazuri noi de coronavirus

Dacă protejăm personalul, protejăm şi beneficiarii, pentru că cei care primesc îngrijire oricum stau în centre, nu ies de acolo, dar personalul vine din exterior.

Noi am mai avut în stocuri şi am reuşit să asigurăm unele materiale de protecţie pentru personal, dar o mască este purtată trei zile în loc de trei ore, mănuşile s-au mai rupt, cerem sprijinul oricui poate să ne ajute în această situaţie, ne trebuie măşti, mănuşi, combinezoane!", a declarat miercuri, pentru AGERPRES, directorul general al DGASPC Giurgiu.

În cadrul DGASPC Giurgiu sunt 21 de unităţi de protecţie socială, dintre care un complex de servicii sociale, un centru de zi, un centru de integrare prin terapie ocupaţională, un centru de recuperare şi respiro, două centre de recuperare şi reabilitare, trei cămine pentru vârstnici şi 12 case de tip familial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.