Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apel la boicotarea celei mai mari companii maghiare in Romania

boicot

Liderul PRU, deputatul Bogdan Diaconu, a lansat joi un îndemn la boicotarea benzinăriilor MOL (Magyar Olaj), aparținând celei mai mari companii maghiare la care acționar este și statul ungar.

”Vă îndemn ca, de astăzi, să boicotați benzinăriile MOL, compania maghiară prezentă pe teritoriul României, pentru ca banii voștri să nu mai alimenteze statul ungar, cel mai mare acționar al acestei companii. Banii românilor nu mai trebuie să sprijine un stat infractor, adăpost al infractorilor urmăriți internațional precum fostul deputat Marko Attila, pe care Guvernul de la Budapesta îl ascunde în Ungaria în disprețul total al legilor statului român”, este îndemnul lansat de Bogdan Diaconu pe pagina sa de facebook.

Potrivit liderului naționalist, ”prin ascunderea lui Marko Attila și prin refuzul de a-l preda autorităților române pentru a răspunde în fața justiției, statul ungar a arătat că nu recunoaște suveranitatea României. Este timpul ca nici noi să nu mai recunoaștem dreptul Ungariei de a face bani în România! Pentru acest lucru nu e nevoie de legi și nu e nevoie de autorități, pentru că am văzut că reprezentanții României nu sunt capabili să îl aducă pe Marko Attila în fața justiției”.

Bogdan Diaconu mai spune că ”este datoria noastră de români să ne apărăm țara atunci când reprezentanții statului nostru se dovedesc lași și incompetenți, ca de atâtea ori. Veniți să facem noi ceea ce nici MAE, nici Guvernul, nici Președinția României nu au fost în stare să îndeplinească. Haideți să-i dăm Guvernului Viktor Orban o lecție pentru nesimțirea de care dă dovadă!”.

Îndemnul final al Partidului România Unită este acela de a boicota ”benzinăriile MOL până când Ungaria îl predă pe Marko Attila!”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.