Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apel URGENT către Klaus Iohannis: 'Vă solicit să-i acordați Simonei Halep cea mai înaltă distincție oferită de statul român'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis

Fostul senator Sorin Ilieșiu îi solicită președintelui Klaus Iohannis să-i acorde Simonei Halep cea mai înaltă distincție oferită de statul român: Ordinul național „Steaua României” în cel mai înalt grad.

Șeful CCR, despre obligația șefei DNA de a se prezenta la audieri în Parlament: 'Tu nu ești părticică a acelui stat de drept'

„Domnule Președinte,

De câțiva ani încoace Simona Halep a devenit un adevărat simbol național. Astăzi, Simona Halep este noul nr. 1 mondial, premieră în istoria tenisului românesc. Vă solicit să-i acordați Simonei Halep cea mai înaltă distincție oferită de statul român: Ordinul național „Steaua României” în cel mai înalt grad.”, se arată într-un comunicat de presă remis ȘTIRIPESURSE.RO.

Jucătoarea de tenis Simona Halep va ocupa, de la 9 octombrie 2017, locul I în clasamentul WTA, devenind astfel prima româncă clasată pe prima poziție în ierarhia tenisului mondial feminin, după ce, la 7 octombrie 2017, s-a calificat în finala turneului WTA de la Beijing, în urma victoriei cu 6-2, 6-4 în fața letonei Jelena Ostapenko.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.