Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apele au făcut prăpăd în Vaslui: Drumuri inundate sau distruse de inundaţii şi zeci de gospodării 'scufundate'

ISU Hunedoara
inundatii hunedoara

Mai multe drumuri comunale şi judeţene din partea de sud a judeţului au fost acoperite cu aluviuni sau distruse de ploi şi o serie de gospodării au fost inundate în urma precipitaţiilor abundente căzute în ultimele ore, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Rareș Bogdan, avertisment pentru baronii PNL: ‘Sunt dispus să bat cu pumnul în masa partidului ca să explic că trebuie lăsate orgoliile de-o parte’

Potrivit unui raport întocmit de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, au fost afectate de aluviuni drumurile judeţene 244 I Murgeni - Schineni şi 242 C Murgeni - Vinderei, pe o suprafaţă de cinci kilometri, iar opt drumuri comunale din Vinderei, Blăgeşti, Şuletea şi Murgeni, au fost distruse pe o suprafaţă totală de 36 de kilometri.

Citește și: Lovitură pentru Klaus Iohannis! Guvernul a câștigat bătălia

"ISU a intervenit pentru scoaterea apei din trei gospodării inundate în partea de sud a judeţului. De asemenea, s-a intervenit pentru salvarea de animale de la o fermă din localitatea Cârja. Pompierii vasluieni au mai fost solicitaţi să intervină la scoaterea apei dintr-o serie de gospodării din localităţile Dumeşti şi Valea Marea", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Citește și: EXCLUSIV Decizie radicală a lui Rareș Bogdan: Renunță! ‘Tot ce e vechi lăsăm istoriei’

În localitatea Cârja, suburbie a oraşului Murgeni, s-a înregistrat grindină de dimensiuni medii şi mari, iar cantităţile de apă au depăşit 30 de litri pe metrul pătrat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.