Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apelează la serviciile de închirieri auto și fă-le alor tăi o vizită surpriză de sărbători!

Focus Rent
inchiere masini rent-a-car

Perioada multașteptată a sărbătorilor se apropie cu pași repezi, dar mașina ta este în service sau nu poate fi folosită momentan din diverse motive? Dacă vrei să îi surprinzi pe cei dragi, în aceste zile în care familia se reunește pentru a petrece momente de suflet, nu lăsa acest aspect să îți strice planurile și apelează la serviciul închirieri auto! Fă o vizită rudelor pentru a vă bucura împreună sau invită-ți familia într-o mică vacanță memorabilă, fără a mai fi limitat de lipsa autoturismului personal! Fie că vrei să te deplasezi în afara orașului, fie doar pe distanțe relativ scurte, autovehiculul închiriat te va ajuta să îți îndeplinești sarcinile cu brio și să duci până la capăt șirul surprizelor după bunul plac.

Pe termen scurt sau lung, în funcție de perioada contractării, vei beneficia de modelul ales fără a mai avea grija transportului. Poți opta pentru clasa economy, luxury, SUV și 4x4 sau microbuze cu 8+1 locuri pentru a invita întreaga familie la o ieșire de neuitat. Confortul asigurat și dotările moderne vor oferi pasagerilor toate condițiile necesare pentru a profita la maximum de magia sărbătorilor de iarnă. Fă, așadar, o rezervare fie online, fie prin intermediul call-centerului disponibil 24/7 și în numai 3 ore de la confirmare, mașina dorită îți va fi livrată gratuit. În plus, pentru a avea certitudinea că vei fi în totală siguranță și că nu te vei confrunta cu situații nedorite, modelul furnizat nu va avea o vechime mai mare de 5 ani.

content-image

Inchirieri auto la clasa de lux sau economy

Dacă ești invitat la o ocazie specială și vrei să îți faci apariția într-un autovehicul deosebit, tot serviciul de închirieri auto te poate ajuta să te prezinți onorabil. Modele precum: VW Touran, Mercedes Benz A klasse, VW Passat, Audi A4, Mercedes Benz C klasse, Mercedes Benz E klasse, Mercedes Benz GLA și Mercedes Benz GLC Coupe din clasa luxury te așteaptă să le etalezi cu mândrie. Dacă îți plac SUV-urile sau mașinile 4x4, atunci poți opta pentru Dacia Duster, VW Tiguan, BMW X5 sau Mercedes Benz GLE.

Dacă ești în căutarea unui model care să nu îți afecteze simțitor bugetul, clasa economy este excelentă! Modele ca de pildă Dacia Logan, Ford Fiesta, Opel Corsa automată, Ford Focus, Volkswagen Golf sau Skoda Octavia nu vor influența resursele tale financiare rezervate cadourilor și surprizelor.

Siguranță și transparență

În privința prețurilor, colaborarea cu o firmă profesionistă de închirieri auto garantează transparența și faptul că nu vor exista costuri ascunse. Rezervările vor fi preluate cu promptitudine, fără a determina întârzieri în programul tău, iar livrarea va avea loc în numai 3 ore. Vei avea garanția siguranței tale și a însoțitorilor, fiecare mașină fiind supusă unei inspecții tehnice riguroase înainte de a-ți fi înmânată. De asemenea, toate taxele și asigurările auto ca de exemplu, RCA-ul, full CASCO și rovinieta sunt achitate la zi și incluse în pachetul ales.

În caz de avarie, vehiculul este înlocuit rapid și gratuit. În funcție de sezon, mașina este dotată cu cauciucurile potrivite, astfel încât să te poți deplasa cu ușurință chiar dacă pe carosabil este zăpadă. Pe lângă serviciile standard, mai poți solicita și servicii opționale contra-cost, cum ar fi GPS, scaun pentru copil, șofer personal, transfer aeroport București-Otopeni și Otopeni-București.

Cu toate aceste avantaje pe listă, decizia ta de a apela la serviciile de închirieri auto este 100% inteligentă! Acum este atât de ușor să faci o surpriză celor dragi, dacă ai în buzunar permisul auto pentru categoria B.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.