Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apelul europarlamentarului PSD Victor Negrescu

Europarlamentarul Victor Negrescu atrage atenția asupra faptului că Planul Juncker ar putea fi folosit doar de anumite state din UE.

Într-o intervenție în Plenul Parlamentului European, europarlamentarul social-democrat Victor Negrescu a atras atenția asupra direcționării corecte a fondurilor destinate investițiilor Europene strategice pentru următoarea perioadă.

'Mobilizarea a 315 miliarde de euro pentru investiții în următorii doi ani este un lucru îmbucurător, care ar putea stimula investițiile dacă ne asigurăm că fondurile vor fi folosite corecte', a declarat Victor Negrescu în Parlamentul European.

'Se vorbește în concluziile Consiliului European foarte mult de economie dar prea puțin de oameni', a specificat europarlamentarul PSD.

'Mă întreb dacă iar vrem să salvăm băncile în detrimentul cetățenilor, dacă iar vrem să salvăm capitalurile cu risc în detrimentul bugetelor naționale sau locale' a arătat Victor Negrescu in intervenția cu privire la destinația celor 315 miliarde de euro puse la dispoziție de Fondul European pentru Investiții Strategice în cadrul Grupului BEI.

'Mă voi lupta, ca europarlamentar social democrat și roman, pentru o Europă dezvoltată omogen și cu o singură viteză, sper că și Consiliul European își dorește la fel', a încheiat Victor Negrescu, membru în Comisia pentru Bugete din Parlamentul European.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.