Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

APIA a anunțat că se depun cererile de plată aferente anului 2020 pentru măsura 'Sprijin pentru prima împădurire'

apia

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a anunțat că, începând de luni se depun cererile de plată aferente anului 2020 pentru măsura „Sprijin pentru prima împădurire”, precum și pentru măsura „Servicii de silvomediu”, anunță MEDIAFAX.

„Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează potențialii beneficiari că începând de astăzi (luni n.r.), 2 martie, se depun Cererile de sprijin pentru accesarea schemei de ajutor de stat „Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor”, sesiunea 3/2020, aferente Măsurii 15, Submăsura 15.1”, a anunțat Agenția, luni, într-un comunicat de presă.

Citește și: Dana Budeanu aruncă bomba: Cine e ministrul PSD care ar urma să fie luat de DNA, după Sorina Pintea

Potrivit instituției, cererile trebuie depuse la Centrele judeţene APIA şi la Centrul APIA al Municipiului Bucureşti, până la data de 15 mai 2020, de către beneficiarii care au depus Cereri de sprijin în cadrul sesiunilor 1/2016, 2/2017 sau/și 3/2018.

APIA a mai comunicat că beneficiarii vor putea înregistra cererile și după depășirea termenului de 15 mai, respectiv „până la data de 9 iunie 2020 inclusiv, cu o reducere de 1%, pentru fiecare zi lucrătoare, a sumelor la care beneficiarul ar fi avut dreptul dacă cererea de plată ar fi fost depusă până la data de 15 mai 2020 inclusiv”.

Citește și: După ce au golit rafturile, speriați de coronavirus, românii vor să dea marfa înapoi

Tot până pe data de 15 mai trebuie depuse și cecerile de plată „pentru accesarea schemei de ajutor de stat „Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor”, a mai anunțat APIA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.