Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

APIA - "Ghidul fermierului privind ecocondiţionalitatea - 2018"

apia

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a publicat pe site-ul său "Ghidul fermierului privind ecocondiţionalitatea - 2018", un instrument de informare menit să sprijine fermierii în cunoaşterea şi respectarea normelor de ecocondiţionalitate, scrie Agerpres.

"Recomandăm fermierilor citirea cu atenţie a acestui ghid pentru cunoaşterea normelor de ecocondiţionalitate pe care trebuie să le respecte, în funcţie de tipul de exploataţie pe care o deţin sau activitatea agricolă pe care o desfăşoară! Potrivit legislaţiei europene şi naţionale, orice fermier care solicită plăţi la APIA trebuie să respecte aceste norme pe tot parcursul anului, pe toate parcelele agricole din cadrul exploataţiei, indiferent de mărimea acestora (inclusiv pe cele nesolicitate la plată şi pe cele care nu mai sunt folosite în scopul producţiei)", precizează APIA, într-un comunicat remis vineri AGERPRES.

Citește și: Fuziune completă între Nissan şi Renault? Care sunt condițiile pe care le urmărește producătorul auto japonez în legătură cu posibila fuziune

Instituţia atrage atenţia asupra faptului că nerespectarea de către fermieri - din neglijenţă, din neştiinţă sau în mod intenţionat - a normelor privind ecocondiţionalitatea conduce la aplicarea sancţiunilor administrative de reducere a plăţilor sau excluderea de la plată, pentru unul sau mai mulţi ani, după caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.