Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

APIA : Plăți de aproape 1,5 milioane de lei pentru 71 de organizații ale crescătorilor de animale

animale export

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) va plăti, în perioada 17 - 19 iulie 2017, ajutorul pentru întocmirea și menținerea registrelor genealogice, dar și pentru serviciile de determinare a calității genetice a raselor de animale, aferent lunii mai 2017, suma totală autorizată la plată fiind de 1,488 milioane de lei.

Potrivit unui comunicat al APIA remis AGERPRES, plățile se vor acorda de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, și vor fi efectuate de centrele județene APIA și Centrul Municipiului București.

Ajutorul de stat este destinat unui număr de 71 beneficiari care au accesat această formă de ajutor în conformitate cu HG nr.1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor.

Solicitanții ajutorului de stat sunt asociații sau organizații ale crescătorilor de animale care dețin un registru genealogic al raselor. Banii acoperă și costurile aferente testelor pentru determinarea calității genetice sau a randamentului genetic al șeptelului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.