Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

APIA prelungeşte termenul de depunere a cererilor pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite

APIA-sigla[1]

Beneficiarii schemei de ajutor de stat pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite pot depune cererile de plată până pe 26 februarie 2021, inclusiv, informează joi Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), potrivit Agerpres.

Este vorba despre cea de-a 5-a sesiune de depunere a cererilor de sprijin pentru schema de ajutor de stat "Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite", aferentă Măsurii 8 "Investiţii în dezvoltarea zonelor împădurite şi îmbunătăţirea viabilităţii pădurilor", Submăsura 8.1 "Împăduriri şi crearea de suprafeţe împădurite" din cadrul PNDR 2014 - 2020.

Citește și: Cozmin Gușă dă vina pe Traian Băsescu, pentru eșecul PMP de la alegeri! ‘Băse cel vinovat’

Anunţul de prelungire a sesiunii de depunere a cererilor de sprijin este publicat pe site-ul oficial al instituţiei www.apia.org.ro. Cererile însoţite de documentele specificate în Ghidul Solicitantului se depun la centrele judeţene APIA.

Potrivit APIA, solicitantul sprijinului trebuie să îndeplinească acele condiţii prevăzute în schema de ajutor de stat şi detaliate în Ghidului Solicitantului aprobat prin Ordinul Ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale nr. 208/2020, publicat pe site-ul APIA, la secţiunea "Măsuri de sprijin şi IACS", subsecţiunea "Măsuri delegate din PNDR".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.