Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aplicația bancară a Băncii Transilvania BT Pay este integrată cu aplicațiile de monitorizare a activității fizice Google Fit şi Apple Health

Aplicația bancară a Băncii Transilvania BT Pay este integrată de marți cu aplicațiile de monitorizare a activității fizice Google Fit şi Apple Health, oferind utilizatorilor acces la premii în funcţie de activitatea lor fizică, anunță banca, potrivit Mediafax.

Banca pregăteşte platforma pentru integrarea mai multor oferte care susțin un stil de viață sănătos, continuând să construiască un ecosistem de oferte şi premii.

Utilizatorii aplicaţiei vor avea acces la informaţii despre paşii făcuți, distanţa parcursă şi durata activităţii fizice direct din aplicaţie, iar BT pregăteşte campanii personalizate cu beneficii pentru clienţi, pe baza acestor date. Primul premiu pentru utilizatorii BT Pay este o asigurare pentru incidente, care impune, printre altele parcurgerea a circa 10.000 de paşi/zi în perioada 5-31 octombrie a.c., ceea ce înseamnă 270.000 în total.

BT Pay este una dintre soluţiile pentru banking prin telefon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.