Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aplicaţia Facebook Messenger a devenit nefuncţională pentru milioane de utilizatori

facebook.com
Messenger

Aplicaţia Facebook Messenger este nefuncţională pentru milioane de utilizatori din lume, începând de joi, de la ora României 13:00, potrivit news.ro.

Mesajele nu pot fi trimise sau sunt trimise cu întârziere şi nu este posibilă nici descărcarea de clipuri şi fotografii.

Potrivit site-ului DownDetector, aplicaţia de mesageria nu funcţionează în părţi din Asia, Europa, Australia şi America de Nord.

Au fost primite peste 2.400 de reclamaţii pe minut legat de indisponibilitatea serviciului. Utilizatorii reclamau că nu pot trimite mesaje, nu se pot loga, nu pot trimite fotografii sau videoclipuri şi nici apeluri.

Citește și: SURSE BREAKING Unul dintre arestații preventiv pentru corupția din spitalele Covid, ARE COVID - Este internat sub pază DNA și se cere ACASĂ pentru tratament

Primele ţări afectate au fost, aparent, Marea Britanie, Belgia şi Franţa, după care defecţiunea s-a extins. Cea mai afactată este Polonia.

Aparent, şi Instagram - deţinută de Facebook - prezintă probleme. Mai mulţi utilizatori au reclamat că ambele aplicaţii, Instagram şi Facebook, nu funcţionează.

În afară de DownDetector, IsTheServiceDown şi IsItDown au confirmat creşteri ale raportărilor problemelor de sistem ale Facebook Messenger şi Instagram.

Facebook nu a emis, deocamdată, un comunicat oficial legat de problemă.

În lunile august şi septembrie au mai fost constatate probleme ale sistemului, însă aceasta de acum pare a fi una dintre cele mai îndelungate din istoria aplicaţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.