Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aplicația Waze se schimbă: adaugă 6 funcții noi, foarte utile pentru toți șoferii

waze ambulanta

Aplicația Waze va introduce 6 funcții noi, unele dintre ele începând să fie afișate chiar din luna martie pentru utilizatorii din întreaga lume. Waze își propune să semnalizeze și să explice mai bine sensurile giratorii, va semnaliza ambulanțele pe traseu sau va permite utilizatorilor să aibă rute favorite, chiar dacă sunt mai lungi.

1. Indicații pentru sensurile giratorii

”Să știi cum să navighezi într-un sens giratoriu poate fi derutant, mai ales dacă te afli într-o parte nouă a orașului. Acum, cu ajutorul membrilor locali ai comunității Waze, veți vedea clar când să intrați, ce bandă să alegeți și unde să ieșiți, astfel încât să nu ratați virajul. Se va lansa la nivel global pentru utilizatorii de Android în această lună și pentru utilizatorii de iOS în cursul acestui an”, arată cei de la Waze.

content-image

2. Vor fi semnalizate mașinile de poliție sau ambulanțele

”Acum puteți fi avertizat în avans atunci când vehiculele de urgență, cum ar fi o ambulanță, se opresc de-a lungul traseului dumneavoastră, astfel încât să vă puteți adapta condusul în funcție de necesități, asigurându-vă o mai mare siguranță, atât dumneavoastră, cât și echipajele de prim ajutor. Mulțumită informațiilor primite de la partenerii noștri Waze for City, această actualizare este disponibilă acum pentru șoferii din SUA, Canada, Mexic și Franța pe Android și iOS, urmând ca și alte țări să fie disponibile în curând.”.

content-image

3. Avertisment pentru limitele de viteză

”Nimănui nu-i place să primească o amendă pentru depășirea vitezei. Datorită informațiilor actualizate ale Waze despre limitele de viteză din întreaga lume, veți începe să vedeți alerte atunci când o limită de viteză este pe cale să scadă de-a lungul traseului dvs., oferindu-vă mai mult timp pentru a încetini și a vă adapta în siguranță la condițiile de drum în schimbare. Acest lucru se implementează la nivel global pentru toți utilizatorii de Android și iOS în această lună.”.

content-image

4. Avertismente de curbe periculoase sau stații de taxare

Waze vă avertizează deja în legătură cu pericole precum gropile, trecerile de cale ferată și vremea rea. Acum, datorită comunității de șoferi din Waze care actualizează periodic harta, veți fi avertizat din timp și în legătură cu curbele ascuțite, limitatoarele de viteză și stațiile de taxare, astfel încât să fiți pregătit și să conduceți mai ușor și mai sigur. Aceste alerte se lansează acum la nivel global pentru toți utilizatorii de Android și iOS în această lună.

content-image

5. Waze te ajută să găsești loc de parcare și îți spune cât costă

Am colaborat cu Flash pentru a oferi și mai multe informații utile despre parcări, inclusiv despre costurile acestora, dacă sunt acoperite, dacă sunt accesibile pentru scaune cu rotile, dacă există opțiuni de parcare cu valet și dacă sunt disponibile stații de încărcare pentru vehicule electrice. Veți putea chiar să vă rezervați locul de parcare direct din aplicația Waze, pentru a economisi timp.

Noile informații despre parcări încep să apară în următoarele săptămâni pe Android și iOS pentru peste 30.000 de parcări din SUA și Canada, inclusiv din orașe mari precum New York, Chicago și Montreal.

content-image

6.Waze te duce pe drumul tău favorit, chiar dacă e mai lung

Mulți șoferi Waze ne-au spus că preferă să meargă pe rutele lor preferate către locurile vizitate frecvent, cum ar fi acasă sau la serviciu, chiar dacă nu sunt cele mai rapide. Începând din această lună, Waze facilitează vizualizarea informațiilor despre rutele dvs. obișnuite, inclusiv actualizări live ale traficului și întârzieri pe drum. Puteți utiliza aceste informații pentru a compara rapid rutele dvs. preferate cu rutele alternative și pentru a alege traseul care vi se potrivește cel mai bine. Această actualizare se lansează luna aceasta la nivel global pe Android și iOS.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.