Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aplicație specială pregătită de Primăria Râșnov: locuitorii pot face sesizări de pe telefonul mobil

Primăria orașului Râșnov pregătește o aplicație pentru locuitorii care vor să reclame probleme sau au nevoie de ajutorul autorităților locale. Sesizările vor fi trimise cu ajutorul telefonului mobil și pot fi sub formă de text sau fotografii, relatează Mediafax.

Primăria Râșnov anunță că de la 1 februarie locuitorii vor putea sesiza autoritățile despre problemele cu care se confruntă. Procedura se va face în câteva secunde, direct de pe telefonul mobil, printr-o aplicaţie. De asemenea, cetățenii vor primi informații de la Primărie prin intermediul aplicației gratuite.

„Primăria orașului Râșnov oferă de la începutul lunii viitoare cetăţenilor aplicaţia City Health care le va permite să transmită orice sesizare sau orice posibilă problemă apărută pe raza localității. Aplicaţia informatică poate fi instalată gratuit pe telefonul mobil şi cetăţeanul poate transmite o sesizare în doar câteva secunde, mesaj care ajunge în timp real la echipa primăriei. De asemenea, pot fi transmise către cetăţeni sfaturi, informări sau avertizări”, au anunțat reprezentanții Primăriei Râșnov.

Citește și: Vasile Dîncu explică de ce l-ar vrea pe Robert Negoiță din nou în PSD: 'Este un proiect al nostru'

Prin intermediul aplicaţiei, cetăţenii pot trimite mesaje și fotografii. În viitor, tot pe platforma City Health cetățenii vor putea să propună proiecte pe principiul bugetării participative.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.