Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Războiul SUA-China, la alt nivel - Apple, acuzată că susține protestele din Hong Kong prin aplicațiile sale: 'Care este adevărata intenție?'

stiripesurse.ro
aplicatie apple

China a acuzat miercuri compania americană Apple că ajută protestarii din Hong Kong să "participe la activități violente" printr-o aplicație privind transportul, relatează site-ul agenției Dpa.

"Această aplicație susține că furnizează informații pentru comoditatea publicului, însă de fapt identifica locațiile în care se află poliția, permițând astfel protestatarilor din Hong Kong să participe la activități violente", relatează presa de stat, conform Mediafax.

Senator USR: Nici ciocârlia nu o să mai cânte cu PSD la guvernare

"Aprobarea aplicației de către Apple ajută evident protestatarii. Care este adevărata intenție?" scrie publicația People's Daily, ziarul oficial al Partidului Comunist din China.

Demonstraţiile prodemocraţie din Hong Kong durează de patru luni, izbucnind ca reacţie la un controversat proiect de lege care ar fi facilitat extrădările în China. Aproximativ 1.400 de protestatari au fost reţinuţi de la începutul protestelor, iar mulţi sunt inculpaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.