Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator USR: Nici ciocârlia nu o să mai cânte cu PSD la guvernare

ciocarlie

Partidele din opoziție lansează zilnic motive pentru răsturnarea Guvernului: de la justiție, infrastructură și economie, până la educație și sănătate. Senatorul USR Mihai Goțiu a citit miercuri, în plenul Senatului, o declarație politică în care spune că nici ciocârlia nu o să mai cânte dacă rămâne PSD la guvernare.

„Până mai avem un copac, un râu de munte, o capră neagră și o ciocârlie, Guvernul Dăncilă trebuie să plece. Un Guvern care măcelărește ciocârliile, caprele negre și urșii, un Guvern care închide ochii la distrugerea parcurilor naționale și care protejează furtul și tăierile ilegale ale pădurilor României, trebuie să plece!”, a spus senatorul.

El a indicat că în Parcul Natural Bucegi, Parcul Național Semenic – Cheile Carașului și Valea Topologului au loc activități infracționale și autoritățile statului, controlate de PSD, fie sunt incompetente, fie este o „complicitate mafiotă la distrugerea apelor și pădurilor”.

„Fie și doar pentru toate aceste distrugeri, Guvernul Dăncilă trebuie să-și facă bagajele. Până când mai rămâne un copac în picioare în țara asta, un râu de munte cu apă curată, un colț de natură în care să nu fim deranjați de drujbe, în care să mai vedem o capră neagră ori unde să mai auzim, cântând, o ciocârlie”, a zis Goțiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.