Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apple face o vânzare de şapte miliarde de dolari, dar nu de telefoane; Ce a scos gigantul pe piaţă

apple

Apple a anunţat joi că a vândut obligaţiuni în valoare de 7 miliarde de dolari, la randamente cu până la 1,03 puncte procentuale peste randamentul titlurilor de Trezorerie echivalente, cu maturităţi de maximum 30 de ani, aceasta fiind prima ofertă efectuată de companie din noiembrie 2017, transmite Reuters, citat de NEWS.ro.

Citeşte şi: Patronatele din Petrol și Gaze cer de urgență liberalizarea pieței și solicită Guvernului programe pentru protejarea consumatorilor vulnerabili

Producătorul iPhone a anunţat miercuri că oferă cinci tipuri de obligaţiuni, dintre care primul cu maturitate în 2022, pentru finanţarea unei serii de operaţiuni, care includ răscumpărări de acţiuni, plata de dividende, cheltuieli de capital, achiziţii şi rambursarea unor datorii.

La 29 iunie, Apple avea numerar şi echivalent de numerar în valoare de 50,53 de miliarde de dolari, precum şi deţineri de titluri financiare de zeci de miliarde de dolari.

Sumele cumulate obţinute din vânzarea de obligaţiuni vor fi de circa 6,96 de miliarde de dolari, după deducerea discounturilor de subscriere şi acheltuielilor Apple pentru ofertă, a precizat compania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.