Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Apple pregăteşte BOMBA: Cum va arăta noul iPhone8 / FOTO

iPhone 6 S

Gigantul Apple se pregăteşte să lanseze marea bombă. iPhone 8 este foarte aproape de finalizare, iar totul este de-a dreptul revoluţionar.

Citeşte şi: Laura Ștefan, expert anticorupţie lămurește decizia CCR: Cum va fi afectată DNA

O serie de scheme ale unui smartphone, despre care se crede că este următorul model iPhone, au apărut în presă zilele acestea. iPhone 8 va avea un design nou, va avea butonul de ”home” și display pe toată suprafața ecranului, fără a avea margini fizice, informează news.ro. O schiţă a companiei Apple pentru iPhone 8 a ajuns în presă, iar din imagini se poate observa că noul smartphone va avea ecranul curbat si display-ul se va întinde în jurul dispozitivului de pe o parte pe alta, fără a mai exista vreo margine din plastic.

Citeşte şi: Cristian Tudor Popescu, vehement după decizia Curţii Constituţionale: 'E un îndemn'

Un astfel de design ar stimula, de asemenea, zona care poate fi utilizată pentru a afişa sistemul de operare iOS şi va presupune schimbarea unor logo-uri. Desenul tehnic publicat arată un rând de cinci aplicaţii iOS, unele dintre ele depăşind marginea obişnuită a ecranului, curbându-se peste margini. De asemenea, noile telefoane ar putea avea un al doilea ecran interior, ascuns sub un corp semi-transparent, care să permită crearea de conţinut 3D, cum ar fi hologramele. De la noul iPhone este de aşteptat să utilizeze ledurile OLED, pentru prima dată pe un smartphone Apple. Acestea sunt cunoscute pentru culorile strălucitoare şi vii, tonurile de negru profunde şi o eficienţă energetică mai bună.

content-image

content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.