Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AppleTV+ lansează al doilea sezon din The Morning Show în luna septembrie

filme, cinema, cinematograf

La doi de la primul sezon, "The Morning Show", serialul de la AppleTV+ cu Jennifer Aniston şi Reese Whiterspoon, revine pe ecrane. Al doilea sezon va fi difuzat din 17 septembrie, informează News.ro.

Un teaser a fost prezentat luni, cu Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Steve Carell şi Billy Crudup. Inspirat din valul #MeToo, serialul explorează dedesubturile nu totdeauna strălucitoare ale celui mai urmărit matinal de televiziune din America.

Povestea "The Morning Show" este spusă prin ochii celor două personaje feminine. Ele sunt descrise ca „două femei complicate care încearcă să navigheze prin câmpul minat al slujbelor ce oferă putere, în timp ce se confruntă cu crize atât în vieţile personale, cât şi profesionale”.

Două jurnaliste, interpretate de Jennifer Aniston şi Reese Witherspoon, denunţă aici atmosfera de lucru toxică şi dezvăluie practici ale prezentatorului star, rol făcut de Steve Carell.

În acest sezon, este cooptată Julianna Margulies, care după ce a fost infirmieră în serialul "ER", şi avocat în serialul "The Good Wife", interpretează o jurnalistă în "The Morning Show".

Lansat la finalul lui 2019 în acelaşi timp cu platforma de streaming a Apple, "The Morning Show" este primul serial al Apple.

Jennifer Aniston şi Reese Witherspoon sunt ambele producătoare executiv ale seriei. Acest nou sezon va fi format din 10 episoade, al fel ca precedentul.

Citește și: Luptele interne din TVR pentru conducerea televiziunii! Dezvăluirile lui Ionuț Cristache: 'Nu cumva poate fi încadrat la trafic de influență?'

Apple TV+ şi-a lărgit mult oferta de seriale originale şi de documentare, explorând genurile şi epocile, de la "For All Manking" la "Mythic Quest", până la "Ted Lasso" sau "Mosquito Coast".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.