Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproape 150 de familii şi persoane singure AU PRIMIT ajutoare de urgenţă în valoare de 470.000 de lei de la Guvern

ajutoare sociale

Guvernul a aprobat acordarea de ajutoare de urgenţă în valoare totală de 470.800 lei pentru 146 de familii şi persoane singure aflate în situaţii critice, potrivit Agerpres.

Decizia a fost luată în baza anchetelor sociale efectuate de agenţiile judeţene pentru plăţi şi inspecţie socială, informează Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, printr-un comunicat remis, joi, AGERPRES.

Documentul stabileşte că 104.500 lei ajung la 21 familii şi persoane singure din judeţele Bacău, Bihor, Botoşani, Buzău, Dolj, Hunedoara, Iaşi, Ilfov, Neamţ, Olt, Sălaj, Teleorman şi municipiul Bucureşti, care se află în situaţii de necesitate cauzate de incendii.

Citește și: Joia Mare, ziua în care se înroșesc ouăle - Tradiții și obiceiuri

Totodată, 366.300 lei vor fi acordaţi pentru 125 familii şi persoane singure din judeţele Argeş, Bacău, Bihor, Botoşani, Braşov, Brăila, Buzău, Dâmboviţa, Dolj, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Mehedinţi, Neamţ, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Vaslui, Vâlcea şi municipiul Bucureşti care au probleme grave de sănătate sau se află în situaţii deosebite care pot conduce la riscul de excluziune socială.

Ajutoarele de urgenţă aprobate de Executiv vor fi suportate din fondurile prevăzute cu această destinaţie în bugetul Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.