Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproape 30 de copii s-au născut în prima şi a doua zi a Crăciunului la maternitatea Spitalului Judeţean Constanța

bebelusi-maternitate

Un număr de 27 de copii s-au născut în prima şi a doua zi a sărbătorii Crăciunului, în maternitatea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţe (SCJU) Constanţa, dintre care 15 băieţi şi 12 fete, au informat vineri reprezentanţii unităţii medicale, scrie Agerpres.

"În prima zi de Crăciun, în maternitatea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa s-au născut 12 copii (6 băieţi şi 6 fete), iar pe 26 decembrie au fost aduşi pe lume 9 băieţi şi 6 fete", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de purtătorul de cuvânt al SCJU Constanţa, Crina Kibedi.

Citește și: O fetiță de un an și șapte luni, neîngrijită și slabă, a fost găsită moartă în casă

Referitor la numărul pacienţilor înregistraţi la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean în perioada 24 - 26 decembrie, cea mai aglomerată zi a fost pe 24 decembrie, când la unitatea medicală s-au prezentat 465 de pacienţi. 

"1.214 pacienţi au fost înregistraţi la UPU pe 24, 25 si 26 decembrie (835 adulţi şi 379 copii). Cele mai multe cazuri au fost redirecţionate către cod verde (non urgenţe) - 994, alte 116 au fost pe cod galben iar pe cod roşu au fost înregistrate 27 cazuri. În urma investigaţiilor de specialitate, în toate cele 3 zile de referinţă, 325 persoane au avut nevoie de spitalizare. Cea mai aglomerată zi a fost 26 decembrie, cu 465 pacienţi în 24 de ore", conform sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.