Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproape 30 de români din Italia au participat la o petrecere în biserică: Au fost AMENDAŢI cu sume între 400 şi 3.000 de euro

biserica cruce

Aproape 30 de români au primit amenzi cuprinse între 400 şi 3.000 de euro în Trieste, Italia, după ce ar fi făcut o petrecere într-o biserică ortodoxă, totul cu acordul preoţilor de la lăcaş, potrivit ProTv.

Poliţia din peninsulă a fost sesizată de către localnici că mai multe persoane au târcoale bisericii iar când agenţii au ajuns la faţa locului au constatat că, deşi lăcaşul religios era închis, dinăuntru se auzeau zgomote.

Citește și: Managerul Ambulanței București, DATE SURPRIZĂ în a doua zi de Paști: ce s-a întâmplat cu apelurile la 112

După ce au deschis la insistenţele oamenilor legii, preotul şi oamenii au dat explicaţii poliţiştilor, care totuşi nu au oprit slujba care avea loc la momentul intrării în biserică.

Părintele a explicat poliţiei că românii au venit pentru a sfinţi merindele conform tradiţiei creştine şi că doreau să petreacă sărbătoarea în spirit românesc.

Când i-au găsit poliţiştii toţi cei din biserică aveau măşti şi mănuşi dar asta nu a oprit poliţia itialiană să împartă amenzi tuturor celor prezenţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.