Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproape 300 de locuri de cazare, avizate pentru refugiaţii din Ucraina în Caraş-Severin

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam refugiati ucraina

Persoanele refugiate din Ucraina au la dispoziţie 289 de locuri de cazare în opt locaţii avizate de autorităţile din judeţul Caraş-Severin, potrivit datelor comunicate în şedinţa extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU), convocată vineri de prefectul Ioan Dragomir.

Potrivit unui comunicat al Instituţiei Prefectului, în cadrul şedinţei a fost actualizată lista locurilor de cazare pentru cetăţenii care provin din zona conflictului armat din Ucraina şi a fost stabilită lista operatorilor de transport rutier de persoane şi a capacităţilor de transport disponibile pentru refugiaţi, informează Agerpres.

"Astfel, a fost actualizată lista locaţiilor de cazare pentru cetăţenii care provin din zona conflictului armat din Ucraina, prin suplimentarea acesteia cu un număr de patru locaţii faţă de cele patru identificate şi verificate iniţial. Prin urmare, în judeţul Caraş-Severin există în acest moment opt locaţii care pot oferi cazare, cu un număr total de 289 de locuri", se precizează în comunicatul Prefecturii Caraş-Severin, remis AGERPRES.

Locaţiile de cazare au fost verificate de o comisie mixtă, constituită prin ordin al Prefectului, formată din reprezentanţi ai ISU, DSP, Protecţiei Consumatorilor şi ai Instituţiei Prefectului Caraş-Severin.

Hotărârea CJSU adoptată în cadrul şedinţei, lista locaţiilor de cazare aprobate şi cea a transportatorilor pot fi consultate pe site-ul Prefecturii Caraş-Severin.

Totodată, prefectul Ioan Dragomir a solicitat ca administratorii locaţiilor verificate şi declarate necorespunzătoare să fie informaţi în legătură cu deficienţele constatate de către membrii comisiei mixte, în contextul în care există posibilitatea ca unii dintre aceştia să fie interesaţi să aducă îmbunătăţirile necesare şi locurile respective să fie incluse ulterior pe lista celor stabilite ca spaţii de cazare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.