Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproape 350 metri cubi de lemne de foc şi cherestea de răşinoase au fost vândute într-o lună, fără acte

padure lemne defrisari

Aproape 350 de metri cubi de lemne de foc şi cherestea de răşinoase au fost vândute, într-o lună, fără acte, de către proprietarii unui depozit de cherestea din localitatea bihoreană Talpoş, a informat miercuri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor.

Potrivit unui comunicat transmis de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa, poliţiştii au confiscat banii încasaţi, iar firma s-a ales cu o amendă de 12.000 de lei, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Ludovic Orban, mesaj dur: ‘Interzicem tuturor organizaţiilor locale să facă vreo înţelegere sau vreo alianţă cu PSD’

Descoperirea a fost făcută, marţi, în timpul unui control efectuat de poliţiştii Serviciului de Ordine Public, colegii lor de la Serviciul de Investigarea Criminalităţii Economice Bihor şi comisari ai Gărzii Forestiere Oradea pentru verificarea respectării legislaţiei în domeniul silvic.

"În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că agentul economic a expediat, în perioada 1 - 29 septembrie anul curent, 200 de metri cubi de lemne de foc, de esenţă fag şi 149 de metri cubi de cherestea răşinoase, fără documente legale de provenienţă. Materialul lemnos expediat fără documente legale, în valoare de 140.000 de lei, a fost confiscat valoric, iar persoana juridică a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 12.000 de lei," precizează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.