Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproape 40 de tone de deșeuri metalice și din plastic, oprite la intrarea în țară

gunoi deseuri

Polițiștii de frontieră din Giurgiu au oprit la intrarea în țară două TIR-uri care transportau 37 de tone de deșeuri metalice și din plastic. Acestea proveneau din Bulgaria și erau destinate unor firme din Buzău și Călărași, potrivit Mediafax.

Polițiștii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au controlat, pe sensul de intrare în ţară, două TIR-uri conduse de doi cetățeni bulgari, în vârstă de 40, respectiv 56 de ani.

Primul șofer transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, cantitatea de 23.800 de kilograme de deșeuri metalice, iar cel de-al doilea șofer 13.780 de kilograme de deșeuri din plastic.

În urma verificărilor făcute de polițiști și de comisari ai Gărzii de Mediu Giurgiu s-a stabilit că documentele prezentate de șoferi erau incomplete. La cercetări s-a mai stabilit faptul că deșeurile erau încărcate din Bulgaria și destinate unor firme din județele Buzău și Călărași.

Polițiștii au decis interzicerea intrării în țară a celor două TIR-uri și retunarea deșeurilor către firmele expeditoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.