Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproape 450.000 de lei au fost ALOCAŢI secţiei ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Bacău

Ora de Sibiu
terapie intensivă

Ministerul Sănătăţii a alocat 440.000 lei secţiei de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău, a declarat, joi, într-un comunicat de presă remis Agerpres, preşedintele PNL Bacău, deputatul Ionel Palăr.

Banii urmează să fie folosiţi pentru achiziţionarea medicamentelor, materialelor sanitare şi aparatelor destinate pacienţilor cu Covid-19.

"Ca unitate sanitară nominalizată să desfăşoare îngrijirea pacienţilor critici, în contextul COVID-19, prin liniile ATI, Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău are obligaţia să desemneze un coordonator al acestei activităţi şi să îndeplinească o serie de criterii prevăzute de minister.

Citește și: Un tratament anti-COVID-19 a avut succes la șase pacienți în stare gravă din Israel

Am speranţa că buna colaborare dintre reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Bacău şi cei ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău vor face ca această posibilitate de susţinere a activităţii de ATI, în special pentru pacienţii cu COVID-19, va deveni funcţională în câteva zile, cu atât mai mult cu cât banii există deja în bugetul DSP Bacău", a declarat, în comunicatul de presă, preşedintele PNL Bacău, deputatul Ionel Palăr.

Pe 24 martie, Ministerul Sănătăţii a alocat Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău suma de 432.000 lei pentru achiziţia unui aparat medical Real Time PCR destinat testării infecţiei cu coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.