Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproape 500 de pachete cu produse alimentare vor fi distribuite persoanelor defavorizate din Întorsura Buzăului

https://dbonline.ro/
Pachete mancare

Aproape 500 de pachete cu produse alimentare vor fi distribuite luna aceasta persoanelor defavorizate din oraşul Întorsura Buzăului, prin Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate (POAD).

Potrivit conducerii Primăriei, pachetele conţin câte 5 kg de făină, 4 kg de mălai, 2 pungi de paste făinoase a câte 400 g, 4 litri de ulei, 2 kg de zahăr, 4 kg de orez, 5 cutii de conserve de carne de vită şi 3 cutii de conserve carne de porc (câte 300 g fiecare), 5 conserve de pateu de ficat de porc (200 g), 2 borcane de compot de fructe (720 ml), un borcan de gem de fructe şi un gem de fructe dietetic (360 g), potrivit agerpres.ro.

Citește și: Ion Iliescu: ‘Situația în care se află țară necesita o comunicare mai deschisă între forțele politice și între cetățeni și factorii sociali’

Oraşul Întorsura Buzăului are alocate 492 de pachete cu produse alimentare, care vor fi distribuite până pe 31 martie familiilor şi persoanelor singure care beneficiază de venit minim garantat, beneficiarilor alocaţiilor pentru susţinerea familiei acordate în baza Legii nr. 277/2010, precum şi persoanelor sau familiilor aflate temporar în situaţii critice sau în situaţii de vulnerabilitate.

Produsele alimentare sunt acordate prin Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate (POAD) 2019-2021, derulat de Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul de Ajutor European.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.