Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproape 50% dintre irlandezi vor reduce cheltuielile pentru haine și petrecerea timpului liber dacă veniturile scad din cauza pandemiei

BestSecret
haine online
Sondajul KPMG a constatat deasemenea că aproape 7 din 10 irlandezi fac mai multe cumpărături online decât înainte de Covid. Aproape jumătate dintre irlandezi vor reduce cheltuielile cu îmbrăcămintea sau petrecerea timpului liber dacă veniturile lor scad ca urmare a pandemiei, arată un nou sondaj.

Cu aproximativ 100.000 de persoane susceptibile de a rămâne fără muncă, ca urmare a restricțiilor Covid-19 și a sprijinului guvernamental pandemic care urmează să se încheie, multe familii se vor trezi cu scăderi masive ale veniturilor în lunile următoare.

Un sondaj efectuat de firma de contabilitate KPMG, publicat luni, arată că, atunci când li s-a cerut unde vor reduce cheltuielile în cazul în care veniturile lor vor scădea, 46% dintre irlandezi au spus îmbrăcăminte și 44% au spus activități de agrement.

Studiul, “Eu, viața mea, portofelul meu”, parte a unei lucrări despre obiceiurile de cheltuieli a 18.000 de oameni din întreaga lume, arată că aproape 7 din 10 irlandezi fac cumpărături online mai mult decât înainte de pandemie.
Irlandezii își protejează informațiile personale. Sondajul arată că 92 la sută dintre aceștia doresc ca companiile să le protejeze datele fără a fi solicitate, în timp ce 93 la sută nu ar dori niciodată ca acestea să fie vândute altor companii.

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.