Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproape 7.900 de amenzi, aplicate pentru încălcarea ordonanţelor militare; 171 - în ultimele 24 de ore, în județul Constanța

futurecdn.net
coronavirus

Aproape 7.900 de amenzi, în valoare totală de peste 10 milioane de lei, au fost aplicate în judeţul Constanţa pentru nerespectarea măsurilor impuse privind prevenirea răspândirii noului coronavirus de la intrarea în vigoare a ordonanţelor militare, a informat marţi Instituţia Prefectului, notează Agerpres.

Un număr de 171 dintre sancţiuni au fost date în ultimele 24 de ore.

"De la intrarea în vigoare a Ordonanţelor Militare, au fost aplicate de către poliţiştii din cadrul I.P.J. Constanţa, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanţa, respectiv G.M.J. 'Tomis' Constanţa şi poliţiştii locali 7.882 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 10.758.811 lei. Dintre acestea, 171 au fost aplicate doar în ultimele 24 de ore, în valoare de 298.250 lei, din care 168, pentru nerespectarea măsurilor impuse prin Ordonanţa Militară nr. 3", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de Prefectură.

Conform sursei citate, în ultimele 24 de ore, au fost efectuate 1.874 de verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse (măsuri de izolare, verificarea documentelor privind deplasarea sau libera circulaţie).

Totodată, poliţiştii constănţeni au controlat 25 de societăţi comerciale şi PFA.

Pentru verificarea măsurilor impuse prin ordonanţele militare în vigoare, 1.080 de forţe de ordine (I.P.J., I.J.J., G.M.J. 'Tomis', Poliţia Locală Constanţa, Garda de Coastă, M.Ap.N.) au fost angrenate în judeţul Constanţa în ultimele 24 de ore.

Potrivit Instituţiei Prefectului, în ceea ce priveşte situaţia actualizată legată de COVID-19, în judeţul Constanţa, bilanţul este următorul: 117 persoane vindecate, 401 persoane carantinate şi 588 de persoane aflate în izolare la domiciliu. Numărul cazurilor confirmate cu noul coronavirus în judeţ, conform raportării Institutului Naţional de Sănătate Publică, este de 198.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.