Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproape două milioane de lei alocați de ROMATSA pentru o soluţie integrată de protecţie şi securitate IT

thehartford.com
Securitate

Regia Autonomă "Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian" - ROMATSA organizează licitaţie deschisă pentru o soluţie integrată de protecţie şi securitate IT, valoarea estimată a contractului fiind de 1,79 milioane lei, potrivit unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), potrivit Agerpres.

Durata contractului va fi de 36 de luni, începând de la data atribuirii acestuia, iar locul principal de prestare a serviciilor este CDZ Bucureşti. Contractul nu intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice şi nu poate fi împărţit în loturi. Criteriul de atribuire va fi cel mai bun raport calitate-preţ în ceea ce priveşte criteriile menţionate în anunţ.

Citește și: Anunț oficial! Ce se întâmplă cu cardurile de sănătate

Termenul limită pentru pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 17 iulie 2020, ora 15:00.

ROMATSA are statut de regie autonomă autofinanţată, de importanţă naţională, şi deţine monopolul natural al serviciilor de trafic aerian. Pentru serviciile de trafic aerian asigurate aeronavelor civile care survolează spaţiul aerian al României, Regia Autonomă ROMATSA aplică prevederile reglementărilor EUROCONTROL (Organizaţia Europeană pentru Siguranţa Navigaţiei Aeriene), la care România a aderat din anul 1996.

Sarcina ROMATSA este să creeze un mediu sigur de operare pentru traficul aerian în spaţiul aerian al României, în contextul dezvoltării dinamice a industriei aviaţiei civile şi schimbărilor permanente înregistrate în transportul internaţional.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.