Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproape două treimi dintre paturile din spitale pentru pacienţi cu COVID-19 din Olt sunt ocupate

Pinterest
relaxare coronavirus

Aproape două treimi din paturile pentru pacienţi infectaţi cu noul coronavirus în spitalele din Olt sunt ocupate, iar la secţiile de ATI din judeţ sunt internaţi şase bolnavi confirmaţi cu COVID-19, potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt potrivit Agerpres.

Sursa citată a precizat că în judeţ sunt alocate pentru pacienţi cu noul coronavirus 378 de paturi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina şi la Spitalul Municipal Caracal, iar în prezent sunt internate în aceste unităţi medicale 229 de persoane.

Marţi au fost raportate în judeţul Olt 11 noi cazuri de COVID-19, printre persoanele testate pozitiv fiind doi angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, un angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, şapte angajaţi ai unor companii de pe platforma industrială Slatina şi un pensionar.

Numărul cazurilor de COVID-19 confirmate în judeţul Olt de la începutul pandemiei este de 665, s-au vindecat 291 dintre persoanele infectate şi 20 de persoane au decedat. În spitale sunt internate 229 de persoane cu COVID-19. Celelalte persoane testate pozitiv au refuzat internarea ori s-au externat la cerere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.