Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproximativ 1.200 cereri pentru urna mobilă, la Brăila, dintre care 16 de la persoane cu COVID-19

urna mobila

Aproximativ 1.200 cereri pentru urna mobilă au fost înregistrate în judeţul Brăila, dintre care 16 de la persoane infectate cu COVID-19, potrivit informaţiilor furnizate de Biroul Electoral Judeţean (BEJ), potrivit Agerpres.

În total, au fost înregistrate 1.190 de cereri pentru urna mobilă, între care şi 43 de la Penitenciarul Brăila, din totalul de 45 de persoane private de libertate identificate cu drept de vot la alegerile pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2020.

Pentru funcţia de primar al municipiului Brăila, în cursa electorală s-au înscris 11 candidaţi.

Citește și: Fostul senator Gigi Chiru, cercetat pentru luare de mită încă din 2014, ar putea scăpa de acuzații - DNA încearcă a doua oară clasarea dosarului său

În judeţul Brăila sunt 282 de secţii de votare şi 285.184 de cetăţeni cu drept de vot, dintre care 170.681 au domiciliul în municipiu. La alegerile locale din 2016, în judeţul Brăila a fost înregistrată o prezenţă la vot de 46,46%.

Potrivit purtătorului de cuvânt al BEJ Brăila, Adrian Mangu, nu au fost raportate incidente la deschiderea secţiilor, au existat doar câteva situaţii în care membri de partid din comisii au renunţat şi au fost înlocuiţi. Nu s-au raportat ştampile cu "Votat" lipsă, a existat un singur caz, sâmbătă seara, în care a fost dată dispărută o ştampilă de control, fiind înlocuită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.