Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproximativ 200 de agenţi de poliţie belgieni, olandezi şi germani au desfăşurat o amplă operaţiune comună împotriva infractorilor itineranţi

express.co.uk
politie belgia

Aproximativ 200 de agenţi de poliţie belgieni, olandezi şi germani au desfăşurat miercuri o amplă operaţiune comună împotriva infractorilor itineranţi, în principal provenind din Europa de Est, controlând sute de maşini în regiunile de frontieră dintre cele trei ţări, informează joi agenţia de presă belgiană Belga, potrivit Agerpres.

Aceştia au efectuat controale la diferite puncte situate la aproximativ 40 de kilometri între Heerlen (Olanda), Aachen (Germania) şi Eupen (Belgia). 

Rezultatele acestei acţiuni comune urmează să fie date publicităţii joi, dar poliţia olandeză a comunicat deja agenţiei de presă ANP că o persoană a fost arestată şi este pasibilă de închisoare. În total, au fost impuse amenzi în valoare de 1.500 de euro. Un şofer care conducea fără permis de mai mulţi ani a fost de asemenea reţinut. 

În acelaşi timp, notează Belga, poliţia germană a arestat două persoane, dar nu se cunoaşte deocamdată identitatea lor.

Citește și: Poliţia din Rusia a arestat un bărbat care a furat 275 de tone de piese de metal de la liniile de cale ferată

Operaţiunea a vizat în special infractori şi grupuri legate de criminalitatea itinerantă, care comit diverse delicte, de la furtul din buzunare la alte tipuri de escrocherie. 

Mai multe puncte de control au fost instalate de-a lungul graniţelor dintre Heerlen şi Eupen. Cu ajutorul camerelor de supraveghere, conducătorii auto au fost controlaţi la trecerea frontierei. Patrule ale poliţiei au operat şi pe rute secundare, notează Belga.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.