Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproximativ 450 de companii din New York au suferit pagube în timpul protestelor

Ny1
incendiu, New York, Harlem

Aproximativ 450 de companii din New York au suferit pagube şi, în unele cazuri, au fost jefuite în timpul protestelor care au avut loc la sfârşitul lunii mai şi la începutul lunii iunie, potrivit Departamentului pentru Întreprinderi Mici şi Servicii din SUA, citat de CNN și preluat de mediafax.

Departamentul nu are o estimare privind costurile totale ale daunelor, a declarat Samantha Keitt, purtătorul de cuvânt al departamentului.

Keitt a spus că estimarea acoperă pagubele raportate între 29 mai şi 9 iunie.

Săptămâna trecută, primarul New York-ului, Bill de Blasio, a anunţat un grant de urgenţă pentru întreprinderile mici, şi spunea că va acorda subvenţii de până la 10.000 de dolari companiilor afectate de jafuri.

Aceste subvenţii vor ajuta „întreprinderile cu capital minoritar şi persoanele afectate, precum şi cele cu venituri anuale mai mici de 1,5 milioane dolari, în eforturile lor de a se recupera. Banii vor putea fi folosiţi inclusiv pentru reparaţii, sisteme de securitate, încuietori, inventar şi multe altele”, se arată într-un comunicat.

„Singura modalitate prin care vom merge mai departe şi vom pune afaceri mici înapoi în picioare este să acţionăm împreună, ca o comunitate", a declarat primarul Bill de Blasio, într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.