Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproximativ 50 de migranţi au fost descoperiți ascunşi într-un camion, când încercau să iasă din țară prin PTF Nădlac II

Facebook
frontiera vama nadlac

Aproximativ 50 de migranţi din şase ţări au fost descoperiţi, în noaptea de joi spre vineri, ascunşi într-un camion, în timp ce încercau să iasă din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II.

Conform unui comunicat de presă transmis, vineri, de Poliţia de Frontieră Arad, camionul a fost verificat în jurul orei 2,30. Era condus de un cetăţean turc în vârstă de 35 de ani, care declarase că transportă "mărfuri diverse" în Franţa, potrivit agerpres.ro.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 99: Alianța PĂCĂNELELOR! S-au întâlnit fătălăii noaptea ca hoții

Poliţiştii de frontieră arădeni au observat că sigiliul vamal aplicat era deteriorat, astfel că au verificat remorca. Ei au descoperit, ascunşi în spatele unor cutii, 48 de migranţi - 38 de bărbaţi, cinci femei şi cinci minori.

"În cadrul primelor verificări, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele sunt cetăţeni din Siria, Somalia, Irak, Afganistan, Egipt şi Palestina. Minorii au vârste cuprinse între un an şi 17 ani, iar adulţii între 18 şi 52 de ani, care au declarat că intenţionau să ajungă în state din vestul Europei", se precizează în comunicat.

Şoferul este cercetat pentru trafic de migranţi, iar străinii adulţi, pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.